Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şekerli pasta yemek

Rüyada şekerli pasta yemek

Rüyada şekerli pasta yemek kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına tabir olunur.

Rüyada şekerli pasta yemek gördüyseniz:

  • Yeni imkanlar size çok çekici bile görünseler şimdilik çekimser kalmanızda fayda var.

Rüyada şekerli pasta yemek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, şerefli bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada fıstıklı pasta yemek maddi olarak zayıflayacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeşit çeşit pasta yemek zor ve kötü günlerin geleceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Rüyada yaş pasta kesip yemek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bilmediği duyguları tadacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle pasta yemek işinin başına geçeceğine, maddi kriz yaşanacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına işaret eder.

Rüyada çilekli pasta yemek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine işaret etmektedir.

Rüyada nişan pastası yemek ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, kazancının yerine gelmesine alamet etmektedir.

Rüyada pasta yemek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments