Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toz şeker satmak

Rüyada toz şeker satmak

Rüyada toz şeker satmak çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, başarıya ve zafere doymayacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, korkularının üzerine gideceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada toz şeker satmak gördüyseniz:

  • Özel bir durum netlik kazanıyor.

Rüyada toz şeker satmak mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, maddi zararlara uğrayacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine delalet eder.

Rüyada toz şeker görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, üzüntünden sağlığından olacağına, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına yorulur.

Rüyada toz şeker serpmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine delalet eder.

Rüyada birinden toz şeker almak ağrı ve sancılarından kurtulacağına, masrafların altında kalacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına delalettir.

Rüyada toz şeker taşımak kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada toz şekerin yere döküldüğünü görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada toz şekeri yere dökmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, iyi şartlarda yaşayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz toz şeker görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments