Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beklemediğin birini görmek

Rüyada beklemediğin birini görmek

Rüyada beklemediğin birini görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sağlığını da kaybedeceğine, büyük bir karar verileceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine delalettir.

Rüyada beklemediğin birini gördüyseniz:

  • Akılcı tartışmalardan sonra herşeyi çözümleyip, eşinizle daha iyi anlaşıp, uyumlu hale girebilirsiniz.

Rüyada gelinliği beğenmemek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına tabir olunur.

Rüyada bektasi üzümü görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada gelinlik giyip beğenmemek aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada beklenmeyen misafir görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına rivayet eder.

Rüyada beğenmediği gelinliği giymek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine tabir olunur.

Rüyada beklenmedik misafir görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada kıyafet beğenmemek zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada birini bekletmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments