Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenazeyi bekletmek

Rüyada cenazeyi bekletmek

Rüyada cenazeyi bekletmek sıkıntılarından kurtulacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, kalp kırıklığına neden olacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına delalet etmektedir.

Rüyada cenazeyi bekletmek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde gevşeklik olacaksınız.

Rüyada cenazeyi bekletmek kazancının bereketleneceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beklenmeyen misafir görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada hacı bektaş veli görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına alamet eder.

Rüyada bektasi üzümü görmek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hacı bektaşa gitmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada beklenmedik misafir görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine yorulur.

Rüyada yemek beğenmemek her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, büyük zararlar getireceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabıyı beğenmemek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments