Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini beğenmemek

Rüyada birini beğenmemek

Rüyada birini beğenmemek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, bazı adımlar atacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, prestij sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini beğenmemek gördüyseniz:

  • Çok parlak bir öneri veya teklifin diğer olasılıkları gölgelemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada kıyafet beğenmemek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine delalet eder.

Rüyada hacı bektaşi veli görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada hacı bektaş veli görmek iş yeri sahibi olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına işaret etmektedir.

Rüyada beklenen haberi almak adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, onlardan taraf hayır göreceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine alamet eder.

Rüyada hazreti ebu bekiri görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada hediye beğenmemek kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine rivayet eder.

Rüyada bektaşi görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına rivayet eder.

Rüyada gelinliği beğenmemek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments