Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker dağıtmak

Rüyada şeker dağıtmak

Rüyada şeker dağıtmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına işarettir.

Rüyada şeker dağıtmak gördüyseniz:

  • Ailece katılacağınız bir davette ise hoş vakit geçirme olanağı buluyorsunuz.

Rüyada misafir şekeri dağıtmak hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, daha temkinli ve garantici olacağına alamet eder.

Rüyada şeker çikolata dağıtmak rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, çok iyi bir kariyere sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada badem şekeri dağıtmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına delalet eder.

Rüyada çikolata şeker dağıtmak dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, saygınlığının da artacağına alamet eder.

Rüyada kalabalığa şeker dağıtmak eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına tabir olunur.

Rüyada çay şekeri dağıtmak girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına, ruhunun şifa bulacağına inanılır.

Rüyada şeker lokum dağıtmak mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeker dağıtmak varlıklı kimse olacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments