Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada badem şekeri dağıtmak

Rüyada badem şekeri dağıtmak

Rüyada badem şekeri dağıtmak alacaklarını tahsil edeceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, bedeninin şifa bulacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada badem şekeri dağıtmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herşey yüzseksen derece değişiklik gösterebilir.

Rüyada badem şekeri dağıtmak gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada badem dağıtmak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada şekerli badem görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine delalettir.

Rüyada badem şekeri yediğini görmek zenginliğinin süreceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine alamet eder.

Rüyada badem şekeri almak ters giden işlerin de düzeleceğine, çok iyi mevkilere geleceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına işarettir.

Rüyada badem şekeri yemek büyük bir rahatlama yaşayacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada badem şeker yemek hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada beyaz badem şekeri görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments