Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sehpa yapmak

Rüyada sehpa yapmak

Rüyada sehpa yapmak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, anne baba dualarının alınacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına delalet eder.

Rüyada sehpa yapmak gördüyseniz:

  • Birbirine zıt fikirleri, olayları ya da konuları aynı potada eritmek veya değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada sehpa yapmak düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sehpa görmek maddi gücünün katlanacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine işaret eder.

Rüyada sehpaya oturmak fakirlik ve yokluk göreceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına inanılır.

Rüyada kırık sehpa görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada zigon sehpa görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada sehpa kırmak bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz sehpa görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sehpa silmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments