Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sehpa görmek

Rüyada sehpa görmek

Rüyada sehpa görmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, işlerin yolunda gideceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, kısmetinin bollaşacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada sehpa gördüyseniz:

  • Olaylar veya belli bir durum sizin yararınıza bir hal alabilir.

Rüyada kırık sehpa görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına yorulur.

Rüyada sehpa kırmak iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük sehpa görmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam sehpa görmek kendisini çok yıpratacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz sehpa görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, yardımın alınacağına rivayet eder.

Rüyada televizyon sehpası görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine delalettir.

Rüyada tahta sehpa görmek beğenilen işlere imza atacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada sehpa silmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, kime gideceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments