Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz sehpa görmek

Rüyada beyaz sehpa görmek

Rüyada beyaz sehpa görmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz sehpa gördüyseniz:

  • İşarkadaşlarınızı, iş koşullarınızı, çalışma stilinizi ilgilendirenkonularda değişikliğe gidebilirsiniz.

Rüyada beyaz sehpa görmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık sehpa görmek sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sehpa silmek kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine inanılır.

Rüyada sehpaya oturmak her işi ile daha çok ses getireceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına işarettir.

Rüyada sehpa örtüsü görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, de elinin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada sehpa görmek adının kirletilmeye çalışılacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine yorulur.

Rüyada yeni sehpa görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, rahat şekilde geçineceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına delalettir.

Rüyada cam sehpa görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, her zaman haklının yanında olacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments