Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sehpaya oturmak

Rüyada sehpaya oturmak

Rüyada sehpaya oturmak başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına inanılır.

Rüyada sehpaya oturmak gördüyseniz:

  • Dikkatleri üzerinize çekmek yerine gerekeni yapmalısınız.

Rüyada sehpaya oturmak maddi olarak çok rahat olunacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada orta sehpa görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, yüküne ortak olacağına delalet eder.

Rüyada ahşap sehpa görmek sevinç ve mutluluğa, sorunlarının günden güne azalacağına, geleceğine bakacağına delalettir.

Rüyada sehpa örtüsü görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük sehpa görmek büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta sehpa görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına rivayet eder.

Rüyada yeni sehpa görmek çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, keyifli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sehpa görmek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments