Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zigon sehpa görmek

Rüyada zigon sehpa görmek

Rüyada zigon sehpa görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zigon sehpa gördüyseniz:

  • Size sevgisini dile getiren kişilere karşı koymanız zor olabilir.

Rüyada zigon sehpa görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına işarettir.

Rüyada sehpaya oturmak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine yorulur.

Rüyada orta sehpa görmek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sehpa görmek çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine delalettir.

Rüyada büyük sehpa görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ahşap sehpa görmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada yeni sehpa görmek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sehpa görmek itibarını zedeleyeceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments