Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şehitlik görmek

Rüyada şehitlik görmek

Rüyada şehitlik görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, stres ve sinirden uzak durulacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada şehitlik gördüyseniz:

  • Bazı konularda tepki ya da cevap vermeden önce, araştırma yapmanızda veya sorular sormanızda fayda var.

Rüyada şehitler görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, umutlarının tazeleneceğine yorulur.

Rüyada şehitlik görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada şehidin dirildiğini görmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş şehitler görmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, problemlerini çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çanakkale şehidi görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada şehidin arkasından ağlamak deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına alamet eder.

Rüyada birinin şehid olduğunu görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, büyük başarılara kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şehide dua etmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments