Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şehitlere ağlamak

Rüyada şehitlere ağlamak

Rüyada şehitlere ağlamak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada şehitlere ağlamak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde değişik şeyler deneyebiliriz veya yenileyici koşullar ya da farklı olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada şehitlere ağlamak son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada şehidin arkasından ağlamak hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına tabir olunur.

Rüyada şehide ağlamak dedikoduya, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş şehitler görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada şehitlik görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine alamet eder.

Rüyada birinin şehid olduğunu görmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine delalet eder.

Rüyada şehide dua etmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şehite su vermek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, şeytana uyacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments