Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayrağa sarılı şehitler görmek

Rüyada bayrağa sarılı şehitler görmek

Rüyada bayrağa sarılı şehitler görmek adının fesada karışacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına işarettir.

Rüyada bayrağa sarılı şehitler gördüyseniz:

  • Sorunlar ne kadar ağır olursa olsun başınızı kaşıyacak vakit bulamayabilirsiniz.

Rüyada bayrağa sarılı şehitler görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, düzenin bozulacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine inanılır.

Rüyada şehide sarılmak bol muhabbette kalacağına, işlerinin kötüye gideceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada şehide ağlamak maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada şehitlere ağlamak sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada şehid cenazesi görmek hırpalanacağına, darp edileceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bedir şehitlerini görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine inanılır.

Rüyada şehitlik görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına yorulur.

Rüyada şehide dua okumak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments