Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin şehid olduğunu duymak

Rüyada birinin şehid olduğunu duymak

Rüyada birinin şehid olduğunu duymak tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına yorulur.

Rüyada birinin şehid olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Konuyu uzatmanız karşınızdaki kişinin misliyle gelmesine neden olabilir.

Rüyada birinin şehid olduğunu duymak hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza rivayet eder.

Rüyada bedir şehitlerini görmek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada şehidi canlı görmek her zaman çok mutlu olacağına, kurtuluşa ereceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına delalet eder.

Rüyada şehidin dirildiğini görmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına tabir olunur.

Rüyada şehid cenazesi görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, açların doyacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada şehid mezarı görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine alamet eder.

Rüyada şehitler görmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada şehide ağlamak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments