Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeftali verdiğini görmek

Rüyada şeftali verdiğini görmek

Rüyada şeftali verdiğini görmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, servet sahibi olacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, büyük atılımlar yapacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına delalet eder.

Rüyada şeftali verdiğini gördüyseniz:

  • Duygusal konularda dikkatli davranmak sizin açınızdan son derece yararlıdır.

Rüyada şeftali verdiğini görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin şeftali verdiğini görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, geçim derdi yaşamayacağına, işsiz kalmaya yorulmaktadır.

Rüyada bozuk şeftali görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına tabir olunur.

Rüyada birinden şeftali almak hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına yorulur.

Rüyada büyük şeftali yemek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada güzel şeftali görmek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına işaret etmektedir.

Rüyada armut şeftali görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine yorulur.

Rüyada şeftali ağacı diktiğini görmek işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments