Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin şeftali verdiğini görmek

Rüyada birinin şeftali verdiğini görmek

Rüyada birinin şeftali verdiğini görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, herkesten ileriye gideceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir fitne çıkarmaya, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine delalettir.

Rüyada birinin şeftali verdiğini gördüyseniz:

  • Alışılmadık aktiviteler ya da arkadaşlar farklı konular üzerinde düşünmenize neden olabilir.

Rüyada şeftali verdiğini görmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine delalettir.

Rüyada birinin şeftali verdiğini görmek uzun soluklu bir işe girileceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dalında şeftali görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada şeftali koparıp yemek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, güzel huylarının değişeceğine işaret eder.

Rüyada çok büyük şeftali görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına delalet etmektedir.

Rüyada çürük şeftali görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada çilek ve şeftali görmek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada şeftali soyduğunu görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, çok daha büyük adımların atılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments