Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut şeftali görmek

Rüyada armut şeftali görmek

Rüyada armut şeftali görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada armut şeftali gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle başbaşa olun.

Rüyada şeftali ve armut görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada armut şeftali görmek rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada armut ve şeftali görmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada çürük şeftali görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine işarettir.

Rüyada şeftali pişirmek sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına işaret eder.

Rüyada şeftali toplamak ve yemek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına işarettir.

Rüyada mevsiminde şeftali görmek hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan şeftali koparmak yıkılacağına, üzüleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments