Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeftali vermek

Rüyada şeftali vermek

Rüyada şeftali vermek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, olaylı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada şeftali vermek gördüyseniz:

  • Hayata olumlu bakmanız, iş hayatında, ticarette, finansal alanlarda veya kültürel başlıklı konularda başarı vaat ediyor.

Rüyada soyulmuş şeftali yemek rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine delalettir.

Rüyada şeftali fidanı görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeftali ağacı diktiğini görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine işaret eder.

Rüyada şeftali ağacı görmek hayat standartlarının yüksek olacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeftali koparmak başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeftali satmak sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına işaret eder.

Rüyada kiraz ve şeftali görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, yeni ilişkiler kurulacağına yorulur.

Rüyada şeftali ağacına çıkmak büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments