Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinden şeftali almak

Rüyada ölmüş birinden şeftali almak

Rüyada ölmüş birinden şeftali almak bir süre iş bulmakta zorlanacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, uzun yaşayacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birinden şeftali almak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız ya da arkadaşlarınızla aranızda olan biteni daha iyi anlamak için araştırmaları derinleştirmelisiniz.

Rüyada şeftali soyduğunu görmek sırtındaki yükten kurtulacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sepette şeftali görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada şeftali vermek büyük mutluluklar yaşanacağına, işlerin yavaşlayacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine delalettir.

Rüyada ham şeftali görmek yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada olmamış şeftali yemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, masabaşı bir işe girileceğine, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil şeftali görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada oruçlu iken şeftali yemek borca batacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, kazanç kapılarının kapanacağına delalettir.

Rüyada şeftali ağacı dikmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments