Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şefini görmek

Rüyada şefini görmek

Rüyada şefini görmek huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine işarettir.

Rüyada şefini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekten sıkıntı verebilir ya da yıpratıcı olabilir.

Rüyada şefimi görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, deneyim kazanacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada orkestra şefi görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına işarettir.

Rüyada şef görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına rivayet eder.

Rüyada şef olmak yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeftal görmek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada işyeri şefini görmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada işyerindeki şefini görmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına işarettir.

Rüyada orkestra şefi olmak akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments