Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeffaf terlik görmek

Rüyada şeffaf terlik görmek

Rüyada şeffaf terlik görmek çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, iyi haberler alınacağına, işlerin yolundan çıkacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, adından konuşulur olacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeffaf terlik gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde hoşunuza gitmeyecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada şeffaf terlik görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, karanlığın biteceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada şeffaf terlik giymek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeffaf ayakkabı görmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, o işten ekmek yiyeceğine delalettir.

Rüyada şeffaf elbise giymek kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeffaf gözlük görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeffaf ayakkabı giymek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeffaf yumurta görmek sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeffaf beyaz elbise giymek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments