Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeffaf ayakkabı görmek

Rüyada şeffaf ayakkabı görmek

Rüyada şeffaf ayakkabı görmek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına işaret eder.

Rüyada şeffaf ayakkabı gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde duygusaldan ziyade fiziksel açıdan şanslısınız.

Rüyada şeffaf ayakkabı giymek iş yaşantısında hırslanacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine inanılır.

Rüyada şeffaf ayakkabı görmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeffaf balık görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeffaf terlik görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeffaf kapı görmek işlerinin yaver gideceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada şeffaf dosya görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeffaf bardak görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, dinine bağlı kalacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeffaf çorap giymek hedeflediği kazancı elde edeceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments