Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeffaf naylon görmek

Rüyada şeffaf naylon görmek

Rüyada şeffaf naylon görmek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalettir.

Rüyada şeffaf naylon gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki olumsuzluklarsa sizi fazla yormadan geçecek şeylerdir.

Rüyada şeffaf naylon görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada şeffaf kutu görmek batıl amele, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada şeffaf gözlük görmek yanlış kişilere denk geleceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, malında zulüm meydana gelmesine inanılır.

Rüyada şeffaf elbise giymek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine rivayet eder.

Rüyada şeffaf su görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeffaf taş görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, başarılı bir insan olacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına işarettir.

Rüyada şeffaf diş görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, ticaretinin gelişeceğine, belaya ve derde düşeceğine delalet eder.

Rüyada şeffaf çanta görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, kişiye hep umut olacağına, işlerinin bollaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments