Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeffaf su görmek

Rüyada şeffaf su görmek

Rüyada şeffaf su görmek önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, yapacağı planların altüst olacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına işaret eder.

Rüyada şeffaf su gördüyseniz:

  • Belli bir planın veya bazı kişilerin gerçek yüzleri ya da güvenilir olup olmadığı ortaya çıkmaya başlıyor.

Rüyada şeffaf su görmek malların artacağına, hem de para kaybettireceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına delalet eder.

Rüyada şeffaf böcek görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine delalet eder.

Rüyada şeffaf poşet görmek toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, sağlığının yerinde olacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada şeffaf kapı görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, rahatının bozulacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeffaf ayakkabı giymek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, bütçesinin küçüleceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına delalet eder.

Rüyada şeffaf renk görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, istenmeyen bir yolculuğa, emeklerinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada şeffaf akrep görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeffaf yüzük görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments