Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeffaf kutu görmek

Rüyada şeffaf kutu görmek

Rüyada şeffaf kutu görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına delalet eder.

Rüyada şeffaf kutu gördüyseniz:

  • Fiziksel dağınıklık durumunda olabilirsiniz.

Rüyada şeffaf kutu görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada şeffaf terlik giymek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, zorluklarının son bulacağına, insanların güvenini kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeffaf ayakkabı görmek kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına yorulur.

Rüyada şeffaf su görmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada şeffaf bardak görmek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine delalettir.

Rüyada şeffaf şemsiye görmek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine işaret eder.

Rüyada şeffaf dosya görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, istemediği halde borçlanacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada şeffaf renk görmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments