Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeffaf taş görmek

Rüyada şeffaf taş görmek

Rüyada şeffaf taş görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, yönetici makamına geleceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına işarettir.

Rüyada şeffaf taş gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

Rüyada şeffaf taş görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada şeffaf görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine rivayet eder.

Rüyada şeffaf dosya görmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına yorulur.

Rüyada şeffaf ayakkabı görmek işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına işaret eder.

Rüyada şeffaf diş görmek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına tabir olunur.

Rüyada şeffaf akrep görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine inanılır.

Rüyada şeffaf gözlük görmek yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada şeffaf çorap giymek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments