Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenaze merasimine katılmak

Rüyada cenaze merasimine katılmak

Rüyada cenaze merasimine katılmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına rivayet eder.

Rüyada cenaze merasimine katılmak gördüyseniz:

  • Biraz tutumlu olmak isteyeceksiniz.

Rüyada cenaze merasimine katılmak mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, hile ile mal elde etmeye rivayet eder.

Rüyada cenaze merasimi görmek tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sünnet merasimi görmek sorunlarının çözüleceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine işarettir.

Rüyada merasim görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, böyle işlere kalkışacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğün merasimi görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine inanılır.

Rüyada nişan merasimi görmek bedeninin şifaya kavuşacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına inanılır.

Rüyada takı merasimi görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada nikah merasimi görmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments