Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada secdede oturmak

Rüyada secdede oturmak

Rüyada secdede oturmak çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, yokluk çekeceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına delalet eder.

Rüyada secdede oturmak gördüyseniz:

  • Belli bir konu açıklığa kavuşuyor.

Rüyada secdede oturmak gireceği işlerde başarı elde edeceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine yorulur.

Rüyada kendini secdede görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada secde namazı kılmak kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına delalet eder.

Rüyada secdeye gitmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, tövbelerinin kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada secde etmek belli bir kazanç elde edileceğine, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına delalettir.

Rüyada camide secde etmek yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, borçlanılacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada secde yapmak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprağa secde etmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments