Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada secde etmek

Rüyada secde etmek

Rüyada secde etmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, pek çok olumlu gelişmelere, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, işinde aranan biri haline geleceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Rüyada secde etmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini veya sonuçlanmasını istiyorsanız, bazı sırlar saklamanız gerekebilir.

Rüyada insana secde etmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada toprağa secde etmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sermayesini riske etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ağacın secde ettiğini görmek bir sebeple sorun yaşayacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabede secde etmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tilavet secdesi yapmak nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, böylelikle yüzünün güleceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine alamet eder.

Rüyada camide secde etmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, işlerin sürekli artacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçların secde ettiğini görmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine delalet eder.

Rüyada secdeye kapanıp ağlamak kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments