Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada secdeye gitmek

Rüyada secdeye gitmek

Rüyada secdeye gitmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, en büyük acılarının dineceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine inanılır.

Rüyada secdeye gitmek gördüyseniz:

  • Sizinle birlikte aynı kişiye ilgi duyan başka birisi daha olabilir.

Rüyada secdeye gitmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, güzel günler yaşayacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada camide secde yapmak rahatsızlıkların tedavi edileceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine alamet eder.

Rüyada okuma secdesi görmek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine yorulur.

Rüyada kendini secdede görmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, amacına ulaşacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına rivayet eder.

Rüyada kabede secde etmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada secdede dua etmek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada birine secde etmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, hayırlı bir evlilik yapılacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada secde suresini görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments