Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seccadeyi yakmak

Rüyada seccadeyi yakmak

Rüyada seccadeyi yakmak kişinin kötü günler geçireceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, günahlarına tövbe edeceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada seccadeyi yakmak gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler faydalı olabilir.

Rüyada seccadeyi yakmak sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına delalet eder.

Rüyada birine seccade sermek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, aile işlerinin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada büyük seccade görmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına işarettir.

Rüyada beyaz seccade görmek işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine inanılır.

Rüyada seccadeye çiş yapmak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada seccade almak eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada ölüye seccade sermek küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ipek seccade görmek ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments