Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seccade almak

Rüyada seccade almak

Rüyada seccade almak çok büyük zararlar edeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, azalacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, geleceğe dair planlar yapacağına işarettir.

Rüyada seccade almak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız durumunda planlarınızla karşınızdaki kişileri etkileyebilirsiniz.

Rüyada tuvalette seccade görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine delalettir.

Rüyada yeşil renk seccade görmek tabiri caizse can bulacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına alamet eder.

Rüyada uçan seccade görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, kendi kabuğuna çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada seccade üzerinde uyumak iyi insanlarla arkadaş olunacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin önüne seccade sermek moral bozukluğu yaşanacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yarım seccade görmek büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, hayal kırıklığına düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüden seccade almak yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada süslü seccade görmek eline geçen paraları tutamayacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments