Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seccade aramak

Rüyada seccade aramak

Rüyada seccade aramak vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına, her geçen gün sorunların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada seccade aramak gördüyseniz:

  • Boşuna mantıklı argümanlar ortaya koymaya çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada seccade aramak yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, kötü haberler alınacağına inanılır.

Rüyada tuvalette seccade görmek yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine delalet eder.

Rüyada sarı seccade görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, çok yorulacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine delalettir.

Rüyada seccadeye çiş yapmak sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına delalet eder.

Rüyada seccade ve tesbih görmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük seccade görmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere alamet etmektedir.

Rüyada yerde serili seccade görmek çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada seccade görmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments