Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı seccade görmek

Rüyada sarı seccade görmek

Rüyada sarı seccade görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, büyük kazanç elde edileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına alamet eder.

Rüyada sarı seccade gördüyseniz:

  • Karşı taraftan beklediğiniz şekilde davranmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada sarı seccade görmek yapacağı o işi onaylamayacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada seccadeye sarılmak diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada seccadeyi kirli görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine tabir olunur.

Rüyada kirmizi seccade görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada namaz için seccade sermek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada namaz seccadesi görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, barış için adım atacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına işaret eder.

Rüyada seccade satın almak sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada yıkanmış seccade görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments