Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seccadede oturmak

Rüyada seccadede oturmak

Rüyada seccadede oturmak verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine delalet eder.

Rüyada seccadede oturmak gördüyseniz:

  • Hareketliliğiniz oldukça düşecek.

Rüyada seccadeye oturmak sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada seccadede oturmak hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, borçlarının da kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin önüne seccade görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüden seccade almak kendi hataları ile yüzleşeceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinden seccade almak sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada ölüye seccade sermek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada birisine seccade sermek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine tabir olunur.

Rüyada pembe seccade görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, fakirleşeceğine, can sıkıntısının sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments