Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seccadeye oturmak

Rüyada seccadeye oturmak

Rüyada seccadeye oturmak ticarette şansının düşeceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada seccadeye oturmak gördüyseniz:

  • Sizden yaşça genç kimselerle fikir ayrılıklarınız olabilir.

Rüyada seccadeye oturmak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada seccadede oturmak keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına işarettir.

Rüyada seccade öpmek sıkıntıların bir anda biteceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, çok büyük çaba sarf edeceğine işaret eder.

Rüyada kuran ve seccade görmek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada seccadeye çiş yapmak Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada yamalı seccade görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada birine seccade sermek yeni bir ilişkiye başlamaya, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada seccadesiz namaz kılmak kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, yeni iş kapılarının açılacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments