Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin önüne seccade görmek

Rüyada birinin önüne seccade görmek

Rüyada birinin önüne seccade görmek aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin önüne seccade gördüyseniz:

  • Belli bir amaç için çalışmanız, içinizdeki iyi şeyleri çıkartan kişilerle tanışmanızı veya karşılaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada birinin önüne seccade sermek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin önüne seccade görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına işarettir.

Rüyada ölüye seccade sermek zarara uğrayacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine seccade vermek evinin geçiminin zorlaşacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, istemediği halde borçlanacağına işarettir.

Rüyada seccade serdiğini görmek alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına yorulur.

Rüyada yıkanmış seccade görmek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına yorulur.

Rüyada banyoda seccade görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yeşil seccade hediye etmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments