Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağa sebze dikmek

Rüyada toprağa sebze dikmek

Rüyada toprağa sebze dikmek geçici olarak rahatsızlanacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, uzaktan haberler işiteceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, kazancının da aynı oranda artacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprağa sebze dikmek gördüyseniz:

  • Zamanınızı boş geçirmek yerine yeni aktivitelere eğilim göstermenizde fayda var.

Rüyada toprağa sebze dikmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sebze fidanı dikmek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bahçeye sebze dikmek düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, amacına nail olacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada sebze dikmek sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada sebze fidesi dikmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, ticaretinin ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada topraktan sebze çıkarmak bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, kazancının iki kat artacağına işaret etmektedir.

Rüyada topraktan sebze toplamak geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, yıkılacağına, üzüleceğine yorulur.

Rüyada toprağa sebze ekmek yaşadığı yokluğun biteceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments