Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sebze ve meyve toplamak

Rüyada sebze ve meyve toplamak

Rüyada sebze ve meyve toplamak bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, halinin iyi olduğuna, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sebze ve meyve toplamak gördüyseniz:

  • Bazı köprüleri yıkmak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada meyve sebze toplamak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada bahçeden sebze meyve toplamak hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sebze ve meyve toplamak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahçede meyve sebze toplamak en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sebze ve meyve görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına delalettir.

Rüyada meyve sebze çalmak ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına yorulur.

Rüyada sebze meyve bahçesi görmek anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, yetim sevindireceğine işaret eder.

Rüyada çürük meyve sebze görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments