Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sebzelik görmek

Rüyada sebzelik görmek

Rüyada sebzelik görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, rakiplerin üzüleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına rivayet eder.

Rüyada sebzelik gördüyseniz:

  • Başkalarının müdahale etmesini istemiyorsanız planlarınızı kendinize saklamalısınız.

Rüyada sebze meyve tarlası görmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, çok hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sebzeli yemek yemek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, kazancın arttırılacağına, işlerinin ters gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada sebze çapalamak çok iyi atılımlar yapılacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına alamet eder.

Rüyada sebze toplamak kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprağa sebze dikmek çok büyük yenilikler yapacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, hem de sevdiklerinin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sebze serası görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada meyve sebze toplamak oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, arabuluculuk yapılacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada pazarda sebze görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments