Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sebze fidanları görmek

Rüyada sebze fidanları görmek

Rüyada sebze fidanları görmek döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, yarar getireceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine delalettir.

Rüyada sebze fidanları gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle yaşayacağınız güzel anları kaçırabilirsiniz.

Rüyada sebze fidanı dikmek başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına tabir olunur.

Rüyada sebze fidanları görmek ruhunu güzelleştireceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada küçük fidanlar görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize tabir olunur.

Rüyada karpuz fidanı görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada fidanın büyüdüğünü görmek kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, içine düşen fesada yeniliceğine işaret eder.

Rüyada mezara fidan dikmek yardıma ihtiyaç duyacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına işarettir.

Rüyada gül fidanı almak yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç fidanı dikmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, maddi anlamda zayıflayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments