Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçe ve sebze görmek

Rüyada bahçe ve sebze görmek

Rüyada bahçe ve sebze görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bahçe ve sebze gördüyseniz:

  • Erkekseniz tartışabilir, kavga edebilir, bir erkek arkadaşınızla darılabilir ya da sakarlıklar yapabilirsiniz.

Rüyada bahçeden sebze meyve toplamak ondan şifa göreceğine, rahat yaşayacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada bahçe ve sebze görmek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ticarette ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada sebze ekili bahçe görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sebze bahçesinden sebze toplamak doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sebze bahçesi görmek sıkıntılarını aşacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine delalettir.

Rüyada meyve ve sebze bahçesi görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına işarettir.

Rüyada bahçeye sebze ekmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada bahçede sebze görmek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments