Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sebze almak

Rüyada sebze almak

Rüyada sebze almak çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına, hayırlı kapıların açılacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada sebze almak gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu bir haber alacaksınız.Yakın arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek tartışmalar ya da anlaşmazlıklar olabilir.

Rüyada sebzelik görmek herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına inanılır.

Rüyada sebze bahçesi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına delalettir.

Rüyada boş sebze kasası görmek hiç hesapta olmayan bir seyahate, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, zaaflarına kapılacağına tabir olunur.

Rüyada tarlada sebze toplamak yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına tabir olunur.

Rüyada buzdolabında sebze görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, çaresiz durumlarda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sebze kesmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına işarettir.

Rüyada sebze yemeği yapmak insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sebze ekmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments