Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sebze kesmek

Rüyada sebze kesmek

Rüyada sebze kesmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, rahat bir hayata sahip olmaya, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına tabir olunur.

Rüyada sebze kesmek gördüyseniz:

  • Araştırmaları sıklaştırmak gerekiyor.

Rüyada sebze kesmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, rahata kavuşacağına, elindekileri de alıp götüreceğine delalettir.

Rüyada sebze ekili tarla görmek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada serada sebze görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sebze dolu bahçe görmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil sebze bahçesi görmek hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine alamet eder.

Rüyada sebzeci görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, kızına daima sahip çıkacağına delalettir.

Rüyada sebze çeşitleri görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına delalet eder.

Rüyada bahçeye sebze dikmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments