Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sebze bahçesi görmek

Rüyada sebze bahçesi görmek

Rüyada sebze bahçesi görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, başarılarının daim olacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sebze bahçesi gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan kaçınmalı, değerli evrak, eşya v.b gibi şeylere sahip çıkmalı, çek, kredi, fatura v.b gibi ödemelerinizi ihmal etmemelisiniz.

Rüyada meyve sebze bahçesi görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bahçede meyve sebze toplamak karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçe ve sebze görmek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine işarettir.

Rüyada bahçede sebze görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına inanılır.

Rüyada sebze meyve bahçesi görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada meyve ve sebze bahçesi görmek hayır getirecek yollara girileceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sebze bahçesi sulamak kişinin kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine yorulur.

Rüyada sebze dolu bahçe görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments