Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sazlıkta yürümek

Rüyada sazlıkta yürümek

Rüyada sazlıkta yürümek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, geçmişi unutup geleceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına delalet eder.

Rüyada sazlıkta yürümek gördüyseniz:

  • Neden bazı anlaşmaların veya sağlanan barış ortamının aniden ortadan kalktığını ya da yeni düzenlemeler getirildiğini sorgulayabilirsiniz.

Rüyada sazlıkta yürümek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada saz sesi duymak çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının saz çaldığını görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kırık saz görmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına tabir olunur.

Rüyada saz görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının saz çaldığını görmek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına rivayet eder.

Rüyada sazlıkta yüzmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde saz çalmak herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments