Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık saz görmek

Rüyada kırık saz görmek

Rüyada kırık saz görmek rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine alamet eder.

Rüyada kırık saz gördüyseniz:

  • Olayların nedenlerini kafanıza göre yorumlamanızın yanlış sonuçları olabilir.

Rüyada kırık saz çalmak dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, elinize para geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık saz görmek büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sazlık görmek evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada saz hediye almak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saz yapmak aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saz çalmak sıkıntılarının kısa süreceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına delalet eder.

Rüyada saz satın almak tüm sorunlarının biteceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saz teli koparmak yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments