Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saz görmek

Rüyada saz görmek

Rüyada saz görmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, ticaretinin genişleyeceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine işarettir.

Rüyada saz gördüyseniz:

  • Akşama doğru saatlerden itibaren takıntılı düşünceler ön plana çıkabilir.

Rüyada saz çalmak ve türkü söylemek rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, çok eğleneceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saz almak daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saz çaldığını görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saz görmek ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada saz dinlemek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada saz çalıp türkü söylemek maddi yükümlülüklerin azalacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına yorulur.

Rüyada sazlıkta yüzmek rüya sahibinin uyarı alabileceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işaret eder.

Rüyada elinde saz görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments